Voordelen van collectieve aanbesteding

  • Een strakke, uniforme uitstraling van de gevels leidt tot een verhoogde woningwaarde

  • Bewoners profiteren van een flinke kostenbesparing 

In goede handen

Logo VVE belangGebr. Velthuis is geautoriseerd om het logo 'Werkt voor VvE’en' van de Belangenorganisatie voor Appartementseigenaren te dragen. VvE belang is een samenwerking aangegaan met de belangenorganisatie voor AF-erkende Schilders- en onderhoudsbedrijven. AF erkende bedrijven die op deze wijze voor VvE'en werken moeten voldoen aan speciale eisen.  

Via mond op mond reclame hebben we inmiddels een zeer ruime kring van VvE'en als opdrachtgevers opgebouwd. Zoals bv. de projecten Langswater Amsterdam en de Populierenlaan Amstelveen. 

Uw woningen weer in topconditie!

Voorbeelden van projecten voor VvE'enIn het eerste vrijblijvende gesprek bespreken we welke gevels, ruimtes en/of objecten een opknapbeurt nodig hebben. We analyseren de huidige conditie van het schilderwerk en adviseren welke werkzaamheden nodig zijn. Vervolgens worden uw wensen samengevat in een glasheldere offerte zonder valkuilen. Met Gebr. Velthuis weet u precies waar u aan toe bent. Zo krijgt u een complete offerte waarin alle belangrijke aspecten helder zijn beschreven: de aard en omvang van de werkzaamheden, de materialen, de benodigde tijd, de planning, etc. Net zo helder zijn de afspraken over de kosten, waarbij de begroting is afgestemd op de algemene en specifieke kenmerken van uw opdracht. Denk bijvoorbeeld aan het steigerwerk (altijd door onszelf uitgevoerd) en eventuele kosten voor vergunningen en precario. Onze offertes voldoen aan de richtlijnen van de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis.

Meerjarenplanning

Om uw object voor langere tijd in topconditie te houden, kunnen wij in overleg met de verffabrikant een verftechnisch advies opstellen, gekoppeld aan een meerjarenplanning. Hier zijn geen kosten aan verbonden! U ziet in onze offerte een tijdschema met een overzicht van benodigde activiteiten per jaar. Zo’n meerjarenplanning kan bijvoorbeeld aanvangen met een onderhoudsbeurt, waarna de jaarlijkse inspecties worden afgewisseld met herschilderbeurten en/of onderhoudsbeurten.