Familiebedrijf

Schilders- en afwerkingsbedrijf Gebr. Velthuis is in 1946 opgericht door 4 broers. Het familiebedrijf is inmiddels uitgebouwd tot een moderne onderneming met 12 werknemers. Onze passie voor het vak vertaalt zich in het feit dat we vijf keurmerken mogen dragen en zijn opgenomen in het register van erkende opleidingsbedrijven.

 

Vakkennis

Particulier objectAl onze medewerkers zijn gediplomeerde schilders. Vader en zoons zijn tevens in het bezit van een ondernemersdiploma. We investeren in bijscholing bijvoorbeeld over materiaalkennis en decoratietechnieken, daarom beheersen onze vakmensen zowel historische- als de meest moderne verftechnieken.

 

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Ondernemen betekent voor ons ook een maatschappelijke zorgplicht. Zo is ons milieubeleid gebaseerd op de RIE risico inventarisatie en de actuele wet- en regelgeving. Bovendien zorgen wij voor eerlijke en vooral veilige werkomstandigheden voor onze werknemers volgens de laatste ARBO regelgeving. Gemotiveerde werknemers zorgen voor continuïteit van de onderneming en nog belangrijker, voelen zich betrokken om uw project in perfecte conditie af te leveren.