Onderhoud ProjectUw object binnen én buiten in topconditie

  • Een mooie, strakke uitstraling leidt tot een verhoogde marktwaarde

  • Een goede conditie van het houtwerk zorgt voor een optimaal leefklimaat

In vertrouwde handen

Gebr. Velthuis heeft een ruime ervaring met de afwerking van gevels, galerijen, trappenhuizen, wanden en plafonds bij onderhoudsprojecten. Wij verzorgen zowel uw binnen- als buitenschilderwerk.

Advies

In het eerste vrijblijvende gesprek inventariseren we welke gevels, ruimtes en/of objecten een opknapbeurt nodig hebben. We analyseren de huidige conditie van het schilderwerk en adviseren welke werkzaamheden nodig zijn. Vervolgens worden uw wensen samengevat in een glasheldere offerte zonder valkuilen. Met Gebr. Velthuis weet u precies waar u aan toe bent. Zo krijgt u een complete offerte waarin alle belangrijke aspecten helder zijn beschreven: de aard en omvang van de werkzaamheden, de materialen, de benodigde tijd, de planning, etc. Net zo helder zijn de afspraken over de kosten, waarbij de begroting is afgestemd op de algemene en specifieke kenmerken van uw opdracht. Denk bijvoorbeeld aan het steigerwerk (altijd door onszelf uitgevoerd) en eventuele kosten voor vergunningen en precario. Onze offertes voldoen aan de richtlijnen van de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis.

Meerjarenplanning

Om uw object voor langere tijd in topconditie te houden, kunnen wij in overleg met de verffabrikant een verftechnisch advies opstellen, gekoppeld aan een meerjarenplanning. Hier zijn geen kosten aan verbonden! U ziet in onze offerte een tijdschema met een overzicht van benodigde activiteiten per jaar. Zo’n meerjarenplanning kan bijvoorbeeld aanvangen met een onderhoudsbeurt, waarna de jaarlijkse inspecties worden afgewisseld met herschilderbeurten en/of onderhoudsbeurten.